Fiscaal Correct

Tarieven

Fiscaal ORDE:
Jaarlijks alles in orde.

Vanaf €50/maand

Het kleinste pakket speciaal voor de kleine eenmanszaak of ZZP’er. U krijgt jaarlijks inzicht in uw resultaten, de inkomsten en uitgaven. Ook alle wettelijke en fiscale verplichtingen worden snel duidelijk. Bovendien maken wij standaard een overzicht van uw privé bestedingen in relatie tot uw (winst-­)resultaten. U voldoet met dit instappakket altijd aan alle fiscale eisen en verrassingen zijn uitgesloten. Alles IN ORDE.

Fiscaal PLUS:
Ieder kwartaal bij!

Vanaf €100/maand

Het meest voorkomende pakket is samengesteld voor een iets omvangrijker onderneming, met of zonder personeel. Uw administratie wordt nu per kwartaal volledig bijgewerkt. Vaak sluit de verwerkingsperiode aan bij de periodieke BTW aangiften per kwartaal. Adviseren na de verwerking van uw administratie is nu mogelijk per kwartaal. Viermaal per jaar exact op de hoogte van het reilen en zeilen van uw onderneming.

Fiscaal FULL:
Iedere maand bij!

Vanaf €150/maand

Een uitgebreider pakket geldt veelal voor de onderneming waarbij maandelijks de BTW aangiften samengesteld moet worden. Uw administratie wordt dan ook per maand bijgewerkt en gecontroleerd. Uw fiscale positie wordt vaker gemonitord en de eventuele salarisadministratie wordt verzorgd. Periodiek kunnen wij verslag doen over de ontwikkelingen in uw bedrijf.
Iedere maand een compleet inzicht.


Schuiven naar boven