Fiscaal Correct

Over ons

Ons administratiekantoor dé betrouwbare begeleider van starters en alle soorten bedrijven in het MKB. We streven voor elke klant naar de beste resultaten. Soms betekent dat dat we de volledige administratie verzorgen, maar het kan ook zijn dat we alleen advies geven. Door nauw met u samen te werken en alles in overleg met u te doen, leveren we maatwerk van hoge kwaliteit dat exact aansluit op wat u nodig heeft.

Wij zijn een laagdrempelig kantoor en vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt bij ons. Daarom investeren we in persoonlijk contact en luisteren we altijd goed naar uw wensen en belangen. Bovendien vragen we niet de hoofdprijs voor onze diensten. Vaak gaat het namelijk om kleine bedrijven die tot maximaal 10 mensen in dienst hebben. Omdat we zelf ook een klein bedrijf zijn, begrijpen we uw belangen als geen ander.

Fiscaal Correct denkt met u mee, ontzorgt u waar nodig en helpt u écht verder. Heeft u interesse in onze dienstverlening? Neem dan gerust een contact met ons op. We nodigen u graag uit voor een vrijblijvende kennismaking.

Schuiven naar boven