Advies

Fiscaal Correct adviseert, begeleidt en faciliteert al ruime tijd ondernemers bij het realiseren van hun ondernemingssucces. Punt. Daar zouden we het bij kunnen laten, maar dat doen we natuurlijk niet. Wat ons juist onderscheidt, is dat wij altijd goed luisteren en lastige vragen stellen, want geen ondernemer, onderneming of klant is hetzelfde. Onze adviezen zijn helder en integer, en niet altijd wat de klant verwacht of wil horen.

Waar adviseren wij dan zoal over? Het eerlijke antwoord is…dat je het zo gek niet kunt bedenken. Vanuit het vertrouwen dat wij genieten bij onze klant worden wij om advies gevraagd over alle onzekerheden die bestaan in het leven van een ondernemer.

Wij adviseren en begeleiden (startende) ondernemers, DGA’s en internationale ondernemingen. Een greep uit ons adviespallet: fiscaal advies, bedrijfsopvolging en bedrijfsovernames, financieringsaanvragen, herstructureringen, (re)emigratie, financial planning,  Daarnaast staan wij pragmatisch, pro-actief en met gezond verstand naast onze klanten met raad en daad.

Schuiven naar boven