info@fiscaalcorrect.nl
Bel ons op 06-30000208 
 

Wie zijn wij?

Fiscaal Correct B.V. is een moderne - en innovatieve organisatie en wij bieden boekhoudkundige, administratieve en fiscale diensten voor ondernemers in het MKB. Wij zijn regionaal sterk geworteld en door onze scherpe vaste tarieven en hoge kwaliteit bedienen wij inmiddels heel Nederland.

Stap nu over en kies voor kwaliteit en onze unieke prijsgarantie! Onze expertise en prijsstelling is voor veel ondernemers de reden voor een overstap naar ons kantoor.


Accuraat, betrokken en creatief 

Voor de meeste organisaties en bedrijven zijn zaken als financiële administratie, salarisadministratie en fiscale zaken geen dagelijkse kost. Het wordt allemaal vaak als ingewikkeld, als lastig en soms ook overbodig ervaren. Maar voor ons is het wel dagelijks werk. Wij draaien onze handen er niet voor om. En voor ons is het allemaal zeker niet lastig. Het is tenslotte ons vak. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van administraties en alles wat daarbij komt kijken. Ongeacht in welke bedrijfstak onze klanten bezig zijn.


Sinds de oprichting gaan wij naar volle tevredenheid van onze klanten met toewijding aan de slag: accuraat, betrokken en creatief. U kunt rekenen op een vaste contactpersoon die goed op de hoogte is van uw onderneming. Wij ondersteunen voornamelijk klanten in het Midden en Klein Bedrijf (MKB), maar ook grote ondernemingen doen een beroep op onze kennis en ervaring, bijvoorbeeld het uitbesteden van debiteurenbeheer. Daarnaast doen ook particulieren een beroep op onze diensten. Fiscaal Correct B.V. staat dan ook voor professioneel, proactief en is gericht op uw bedrijf en financiële situatie.


Up to date administratiekantoor: we gaan met de tijd mee

Blijven ontwikkelen. Dat is niet alleen bij high tech apparatuur zo, maar ook in ons vak. Wij staan garant voor de meest actuele adviezen. Dit is mogelijk dankzij onze dagelijkse briefings over de stand van zaken in de financiële en fiscale wereld. Daarnaast volgen we vakopleidingen, cursussen & seminars en houden we jurisprudentie bij. Maxol beschikt bovendien over een uitgebreid netwerkspecialisten. Als het nodig is doen wij een beroep op hen om de meest uiteenlopende vragen van onze klanten naar tevredenheid te kunnen beantwoorden. Denk aan specifieke vragen op het gebied van belasting, subsidiemogelijkheden, juridische bijstand of HR vraagstukken. Tevreden klanten en een gestage groei hebben ons gebracht waar we nu zijn.


Onze werkwijze is onze toegevoegde waarde 

Fiscaal Correct B.V. wil boven alles toegevoegde waarde bieden. We voeren dan ook niet alleen uit wat u ons vraagt, maar denken actief mee, signaleren verbeterpunten en adviseren op maat, volledig toegespitst op uw organisatie, uw ambities en uw doelstellingen. Of het nu gaat om bedrijfsadministratie, fiscale aangelegenheden of personeelsvraagstukken: wij ondernemen met u mee voor een optimaal bedrijfsresultaat.


 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn