info@fiscaalcorrect.nl
Bel ons op 06-30000208 
 


Onze diensten 

We leveren een breed pakket diensten, waarmee een meetbaar resultaat en een positieve impact op uw bedrijf gegarandeerd zijn.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!
 

Administratie

Accountancy

HRM & Salarisadministratie

Advies

*Verwerken van de administratie

*Jaarrekening

 

*Salarisadministratie

*Startersbegeleiding

*Controle van de administratie

*Informatieverzoeken en verklaringen

 

*Personeelsmanagement

*(Her)Inrichting financiële adm.

*Verzorgen van BTW-aangifte

*Accountantsverklaring

 

*Bedrijfsorganisatie

*Automatisering

*Facturatie van de verkoop

*Management Informatie

 


*Fiscaal Advies

*Offertes opstellen en versturen*Juridisch
Bedrijfseconomisch Advies

Ook in de vertaling van (financiële)gegevens naar uw business en toekomstig business model staan wij u graag bij. Denk bijvoorbeeld aan meer complexe zaken en voorbereidingen op de toekomst als innovatie, transities, strategische keuzes en change management. In ons team hebben wij professionals in huis die u kan bijstaan op dit vlak. Denk hierbij ook aan zaken als budgettering, liquiditeitsbegrotingen en cashflow management, maar ook de integratie van risicomanagement in de bedrijfsvoering, Big Data, business modeling en kostprijs- en organisatievraagstukken.


Van administratie naar financieel fundament

Als uw vertrouwde adviseur en partner zijn wij reeds van uw reilen en zeilen op de hoogte. Het verkrijgen van de juiste informatie uit uw data is voor ons dan ook geen punt. U maakt zo gebruik van onze analysekracht en kennis. Wij kunnen voor u de stap begeleiden van administreren naar financieel beheer met een goed financieel fundament. Zo kijken we met u vooruit naar de ontwikkeling van uw bedrijf en vernieuwing van uw businessmodel. De toekomst is immers datgene wat telt voor u als ondernemer.


Een goed financieel fundament wordt bereikt door efficiënte administratie, goede inrichting van het administratieproces, automatisering en ondersteuning door middel van analyse en advies.
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn